الگوی مثلث افزایشی در تحلیل تکنیکال

فهرست مطالب

دانلود تصویری 

برای اینکه الگوی مثلث افزایشی در تحلیل تکنیکال را بهتر بشناسیم لازم است کمی با الگوهای قیمتی آشنا شویم. برای رشد در بازارهای مالی، آشنایی با الگوهای قیمتی اهمیت بسیاری دارد. یادگیری روش خواندن و درک نمودارها و همچنین استفاده از الگوهای مختلف قیمتی در بازار، می‌تواند سبب شود تا شما با ضرر کمتری روبرو شوید و برآیند سالیانه شما سودده باشد. توجه داشته باشید که الگوهای قیمتی به ۲ صورت الگوهای برگشتی و الگوهای ادامه دهنده در نمودارها یافت می‌شوند. به کمک تحلیل تکنیکال می‌توانید روش استفاده از این الگوها را فرا بگیرید. در این قسمت از دوره آموزش الگوهای قیمتی، به بررسی الگوی قیمتی مثلث افزایشی خواهیم پرداخت که می‌تواند برای کسب سود به شما در این زمینه کمک نماید. همچنین توجه داشته باشید که الگوی مثلث افزایشی می‌تواند برای کسب سود در بازه‌های زمانی کوتاه مدت نیز بسیار مفید باشد و به شما کمک کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن سودهای خوبی را در هر نوع بازار مالی کسب کنید.
الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال

الگوی قیمتی مثلث افزایشی

الگوی مثلث افزایشی در دسته الگوهای ادامه دهنده قرار می‌گیرد و به چند دسته مختلف تقسیم‌بندی می‌شود. این دسته‌بندی‌‌ها شامل: این الگوها می‌توانند رشد یا ضرر یک نمودار را بسیار سریع و دقیق به شما نشان دهند. البته توجه داشته باشید که کندل‌های ادامه دهنده این الگوها اهمیت زیادی دارد و بعد از پیدا کردن یکی از این نوع الگوها در نمودار ، حتما باید کندل‌های بعدی آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. الگوی قیمتی برگشتی الگوی مثلث افزایشی - دکتر محمد بحرینی

الگوی قیمتی مثلث افزایشی چه زمانی شکل می‌گیرد؟

توجه داشته باشید که الگوی مثلث افزایشی زمانی که بازار مثبت باشد، شکل خواهد گرفت. شکل‌گیری این نمودار بسیار ساده و رایج است و در بسیاری از نمودارها قابل مشاهده است. در حالت کلی ضلع بالایی این نوع مثلث به صورت نسبتا عمودی است و ضلع پایینی به صورت خمیده که می‌تواند ضلع بالا را در قسمتی قطع کند.
دوره آموزشی تحلیلی تکنیکال مقدماتی - دکتر محمد بحرینی دوره رایگان تکنیکال مقدماتی و کنترل ذهن
این الگو زمانی کامل می‌شود که از طریق خط فرضی بالایی شکسته شود. به کمک این نمودار می‌توانید میزان سود بسیاری بدست آورید. زمانی که الگو به خط‌های فرضی می‌رسد، به میزان قاعده بین دو خط فرضی رشد خواهد کرد. فقط توجه داشته باشید که دو نکته مهم شکل گیری این نمودار را حتما در نظر بگیرید. ۱. نمودار در روند مثبت تشکیل شده باشد. ۲. از خط فرضی بالایی شکسته شود. الگوی قیمتی مثلث افزایشی چه زمانی شکل می‌گیرد؟ - دکتر محمد بحرینی با داشتن این دو شرط، نمودار شما کامل می‌شود و می‌تواند سوددهی خوبی را داشته باشد. این نمودار در حالت‌های مختلفی تشکیل می‌شود و برای سوددهی طولانی مدت نیز کاربرد دارد. در بیشتر نمودارهایی که در تایم فریم‌های بزرگ گرفته می‌شوند، می‌توانید روش تشکیل این نمودار را بهتر درک کنید.
خطوط حمایت و مقاومت روش پیدا کردن خطوط حمایت و مقاومت کلیدی در بازار

بررسی یک نمونه نمودار مثلث افزایشی

پیدا کردن این نوع الگو می‌تواند در ابتدا کار بسیار سختی باشد. اما نباید نگران باشید، زیرا با تمرین بسیار، می‌توانید از این روش به خوبی استفاده کنید. توجه داشته باشید که این نمودار با چشم کمی‌ سخت دیده می‌شود و شما برای استفاده از آن بهتر است از ابزارهای رسم استفاده کنید. به مثال زیر توجه کنید: در این نمودار شما می‌توانید روش شکل گیری یک نمودار مثلثی افزایشی را مشاهده کنید. در این حالت شما قادر هستید به آسانی این الگو را در نمودار بازار مالی پیدا کنید و سپس از آن استفاده کنید. این نمودار که به طور مثال برای شما نشان داده شده است، نمودار طلا می‌باشد و مشخص می‌کند که شکل گیری این الگو در هر بازار مالی قابل مشاهده است. بررسی یک نمونه نمودار مثلث افزایشی - دکتر محمد بحرینی نمونه دیگری از نمودار مثلث افزایشی را نیز می‌توانید در مثال زیر مشاهده کنید. این نمودار در اصل برای شاخص کل بورس در ایران می‌باشد که در تایم فریم بلندمدت گرفته شده است. به کمک این الگو می‌توانید میزان سوددهی و رشد بازار بورس را به کمک الگوی مثلث افزایشی مشاهده کنید.
الگوی مثلث افزایشی روی نمودار شاخص کل بورس در ایران - دکتر محمد بحرینی
الگوی مثلث افزایشی روی نمودار شاخص کل بورس در ایران

نمونه یک نمودار مثلث افزایشی شکسته شده

توجه داشته باشید که یک نمودار مثلث افزایشی باید شرایطی که در بالا توضیح داده شده بود را داشته باشد. اگر یک الگوی مثلث افزایشی از سمت بالا شکسته شود، به این معنا است که الگوی ما تشکیل شده است، اما اگر این نوع الگو را در یک نمودار مشاهده کرده اید که از سمت پایین شکسته شده، یعنی یکی از دو شرط اصلی تشکیل این نوع نمودار با شکست مواجه شده است و به احتمال زیاد بازار به صورت ریزشی خواهد بود. پس در هنگام تحلیل این نوع الگو دقت زیادی داشته باشید و حتما مطمئن باشد که نمودار شما از طریق خط فرضی بالایی شکسته شود. مثال زیر نمونه ای از یک الگوی مثلث افزایشی است که شرط‌‌ها در آن به درستی شکل نگرفته است و سبب ضرر زیادی شده است. این نمودار مربوط به بورس در سال ۱۳۸۴ می‌باشد.
مثلث افزایشی بر روی نمودار مربوط به بورس در سال ۱۳۸۴ - دکتر محمد بحرینی
نمودار مربوط به بورس در سال ۱۳۸۴
انواع نمودار در تحلیل تکنیکال انواع نمودار در تحلیل تکنیکال

حدضرر یا استاپ لاست در الگوی مثلث افزایشی

این احتمال وجود دارد که در هنگام شکل گیری این الگو، احتمال ریزش مجدد آن نیز وجود دارد. به همین دلیل به واسطه ایجاد یک حدضرر درست می‌توانید از ضررهای بیشتر جلوگیری کنید. برای اینکه سرمایه شما در این زمینه کاملا حفظ شود، می‌تواند از استاپ لاست استفاده کنید. توجه داشته باشید، برای اینکه بتوانید حدضرر مناسبی برای خود ایجاد کنید کافی است که حد خود را بر روی قاعده بالایی در نظر بگیرید و به کمک این شیوه می‌توانید مانع از بروز ضررهای بیشتری در سرمایه اولیه خود شوید. توجه کنید که اگر نمودار به سمت داخل خط فرضی شکسته شود، شما باید سرمایه خود را خارج کنید. چرا باید از الگوی مثلث افزایشی استفاده کنیم؟ و حد ضرر - دکتر محمد بحرینی

چرا باید از الگوی مثلث افزایشی استفاده کنیم؟

بسیاری از افرادی که به عنوان تریدر حرفه ای فعالیت می‌کنند به خوبی می‌دانند که این الگو می‌تواند سودهای کلانی را برای شما ایجاد کند. این نوع الگو بیشتر در زمینه سوددهی کاربرد دارد و افرادی که به دنبال سرمایه گذاری‌های کوتاه مدت هستند، می‌توانند سوددهی خوبی را بدست آورند. توجه داشته باشید که آشنایی با این الگو که بسیار نیز در نمودارها و در تایم فریم‌های مختلف شکل می‌گیرد، کار ساده ای خواهد بود و این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن بتوانید از ایجاد شدن ضررهای بیشتر جلوگیری کنید. تنها نکته مهم در زمینه استفاده از این الگو مربوط به شرط اصلی شکل گیری مثلث افزایش خواهد بود که باید به آنها به طور ویژه دقت کنید.
دوره مقدماتی ارز دیجیتال و موفقیت - دکتر محمد بحرینیدوره رایگان مقدماتی ارز دیجیتال و موفقیت
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها